Denna sidan använder Cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Sök

Search product!

×

Service & reservdelar

Vår serviceorganisation

Några av våra serviceavtal

Några av våra serviceavtal

Vi på Menair har sedan snart 40 år tillbaka arbetat med igångkörning och service av samtliga aggregat vi sålt. Sedan 35 år tillbaka har vi en rikstäckande serviceorganisation och vi finns representerade i hela landet från . Vi utför årligen avtalsservice på över 1000 aggregat mellan Ystad och Kiruna, men även servicearbeten som beställs efterhand. Detta utbredda nätverk av kunder gör att vi kan erbjuda bra service till förmånliga priser i hela landet. Vår kompetens sträcker sig från ventilation, styr & regler, till el teknik och kyltekniskt arbete och alla våra servicetekniker är certifierade kyltekniker. Vi har ett eget komplett reservdelslager i Sverige, som innehåller de flesta förekommande original reservdelarna till de aggregat vi tidigare levererat, men även till våra nya aggregat i Euroclima serien. Vårt lager innehåller allt från givare, spjällmotorer, styrkomponenter, fläktmotorer, frekvensomformare, kompressorer, diverse kylkomponenter och luftfilter m.m. Vårt lager gör att vi snabbt och effektivt kan avhjälpa även de mest ovanliga felen, som är speciellt viktigt i känsliga byggnader som simhallar eller flerbostadshus. Vi genomför även ombyggnader, moderniseringar och större reparationer av luftbehandlingsaggregat, t.ex reparation/konvertering av kylsystem eller modernisering av styrutrustning. Vi kan även erbjuda både digital och analog fjärruppkoppling för kontroll, felsökning och optimering av aggregat på distans, vilket kan vara väldigt fördelaktigt ekonomiskt, men även i fall av akuta fel. Denna breda kompetens och mångåriga erfarenhet gör oss till en komplett partner avseende service och konsultation inom klimat och luftbehandlingsaggregat. Vi ser fram de nästa 35 åren som ledande aktör inom försäljning och service av avfuktnings och ventilationsaggregat i Sverige.


KONTAKTA OSS 

Reservdelar

I vårt reservdelslager i Vellinge lagerför vi de flesta förekommande reservdelarna, till våra tidigare levererade aggregat, men också till våra aggregat från Euroclima. Vi lagerför original reservdelar, men erbjuder också reservdelar av alternativa fabrikat, till konkurrenskraftiga priser med bibehållen kvalitet. Närheten till vårt lager i Sverige gör att vi oftast har max en dag till leverans. Kontakta oss gärna för beställning eller konsultation angående utbyteskomponenter.